Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Διάφορες σκέψεις...


Μια μέρα που έβρεχε και δεν βγήκα έξω για πρώτη φορά κάθισα στο μπαλκόνι και παρατηρούσα την θέα. Άνθρωποι τρέχαν για να μην βραχούν, ένα ζευγάρι καθόταν στο μπαλκόνι και κοιτούσε την βροχή, δύο παιδιά καθόντουσαν και βρεχόντουσαν άσκοπα και εγώ ήμουν πάνω στο μπαλκόνι μύριζα και κοιτούσα την βροχή όταν έπεφτε.
Και εκείνη την ώρα μου ήρθε στο μυαλό η ιδέα ότι θα αλλάξω σπίτι. Δυστυχώς ή ευτυχώς θα αλλάξουμε σπίτι θα πάμε σε τέλειος διαφορετική γειτονιά με άλλα παιδιά και το χειρότερο για μένα θα αλλάξω σχολείο και αφού θα αλλάξω σχολείο θα αλλάξω και παρέες. Είμαι από μικρή σε αυτή την γειτονία θυμήθηκα τα πράγματα που έκανα μικρή εκεί, κάναμε δεντρόσπιτα, παίζαμε κλέφτες και αστυνόμους, τους ηλίθιους τσακωμούς και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι όπως τα πρώτα μου βήματα, απ' ότι μου έχει πει η μαμά μου τα έκανα κάτω στην γειτονιά με την βοήθεια του αδερφού μου.
Επίσης θυμήθηκα και τις περσινές διακοπές στην Χαλκιδική ήταν οι καλύτερες διακοπές, τους φίλους μου και άλλα πολλά ώσπου βράδιασε η βροχή σταμάτησε και πήγα στο κρεβάτι μου να κοιμηθώ.

2 σχόλια: