Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Όταν θα μεγαλώσω θέλω να γίνω...


Από μικρά παιδιά λίγο πολύ όλοι σκεφτόμασταν διάφορα επαγγέλματα που θα θέλαμε να ακολουθήσουμε Συνήθως όλα τα μικρά παιδάκια στην ηλικία των 7-12 θέλουν να γίνουν γιατροί, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί κτλ.

Προσωπικά ποτέ δεν είχα το όνειρο να γίνω γιατρός ή δάσκαλος. Όταν ήμουν μικρή νομίζω 7 χρονών ήθελα να γίνω DJ κι μετά η τρομερή ηδέα του αδερφού μου που θα έχει μέλλον ''ζητάς''. Συμβουλή: μην το ακολουθήσετε ποτέ αυτό το επάγγελμα. Εεε και μετά άλλες χαζομαρούλες που ήταν για μια - δυο μέρες.

Ύστερα κάπως σκεφτόμαστε σοβαρά κοιτάμε την μαύρη πλευρά της ζωής κι βλέπουμε τι θα κάνουμε. Αν θα πάμε γενικό ή ΕΠΑΛ, τι κλάδο θα διαλέξουμε κτλ.

Μετά συνήθως σοβαρέβουν τα πράγματα βάζουμε μυαλό και αποφασίζουμε τι θα κάνουμε για όλη μας την ζωή. Βασικά έτσι πως έχουν γίνει τα πράγματα τι να σπουδάσεις και να το κάνεις για όλη σου την ζωή ? Κι όχι μόνο να σπουδάσεις γενικά δεν υπάρχει τίποτα σταθερό σήμερα, κυριότερο σταθερές δουλειές. Θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις αυτό που θες. Βασικά τι να πω κι εγώ δεν ξέρω πολλά σε τέτοια θέματα θα τα έλεγε καλύτερα ένας μεγάλος παρά εγώ.

Άντε για αυτό σοβαρευτείτε γρήγοραααα!

2 σχόλια:

  1. Σωστή!!! θυμάμαι παλιά που έλεγα στους γονείς μου διάφορες ασυναρτισίες με το τι θα γίνω(αστροναύτης) και μας έλεγαν και αυτοί "και εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω αστροναύτης" :) :P

    Εγώ έχω να δηλώσω πως όταν μεγαλώσω θα γίνω ένα αστέρι του ουρανού για να βλέπω τα πάντα και για να δω τι θα απογίνει η Γη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω οταν μεγαλωσω θα γινω ανθρωπος :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή